Splitleasing – en prestigefyldt firmabil uden privatbeskatning!

SPLITLEASING – en prestigefyldt firmabil uden privatbeskatning!

I Danmark har vi en høj beskatning af værdien af fri bil, som gør at mange medarbejdere måske vælger den billigste bil, for at undgå at betale den høje privatbeskatning. En prestigefyldt firmabil, er dog lidt sjovere at køre i, og samtidig signalerer den også firmaets og medarbejderens værdier og seriøsitet. Har du en virksomhed, hvor du har kørende konsulenter, som bruger de fleste timer på landevejen, er det vigtigt med et ”kontor” som giver en god siddende ”arbejdsstilling”, og stor køreglæde.

Når en bil splitleases, fordeles omkostningerne mellem virksomheden og medarbejderen, efter hvor meget medarbejderen årligt kører erhvervs- og privatmæssigt.  Dette gøres let og enkelt ved hjælp af en elektronisk GPS baseret kørebog, hvilket betyder at arbejdsgiver slipper for en masse tidskrævende papirarbejde.

Splitleasing betyder bl.a., at privatbeskatning undgås, hvad enten du er medarbejder eller din egen arbejdsgiver. Den største besparelse opnås, hvis der primært køres erhvervsmæssigt.

Som arbejdsgiver mindskes udgifterne, da bilen bliver indregistreret på en flexleasing ordning, hvor registreringsafgiften kun betales for en periode ad gangen samt medarbejderen selv betaler sin del af bilens driftsomkostninger.

Ønsker du flere uddybende detaljer på splitleasing, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om fordelene for din virksomhed og din medarbejder.

Se et lille udpluk af vores aktuelle brugte biler til salg her.

Firmabil splitleasing FlexCars