Bilforsikring

Bilforsikring, via FlexCars og Købstædernes Forsikring ved leasing af bil

FlexCars og Købstædernes Forsikring har indgået samarbejde, og vi ønsker at vores leasingkunder også kan drage fordel af denne aftale. Derfor tilbyder vi vores kunder et gratis tjek af Bilforsikring, via FlexCars og Købstædernes Forsikring ved leasing af bil.

Vi ved nok alle, at der er stor forskel i prisen på bilforsikringer, selvom dækningen stort set er ens. Det tager dog tid at undersøge priser og mange bilejere opgiver måske at skifte selskab, netop fordi det kan være tidskrævende at undersøge priser.

Derfor tilbyder vi vores kunder et gratis og uforpligtende bilforsikrings tjek, for at se om du evt. kan spare penge på din bilforsikring.

Alt du skal gøre, er at bruge 3 minutter på at sende os en e-mail, hvori du anfører nedenstående informationer::

• Dit fulde navn
• Bilmodel
• Nuværende præmie
• Selvrisko
• Evt. specielle klausuler

Send dine informationer til: dan@flexcars.dk

Derefter indhenter vi et uforpligtende bilforsikringstilbud hos vores samarbejdspartner, Købstædernes Forsikring, som vi fremsender til dig indenfor maks. 3 arbejdsdag. Og husk…det er ganske gratis og uforpligtende og tager kun få minutter af din tid.

De bedste hilsner

Dan Høyer Malling
dan@flexcars.dk

Kim Høyer Malling
kim@flexcars.dk

Bilforsikring, via FlexCars og Købstædernes Forsikring ved leasing af bil.

 

 

 

Din bilforsikring dækker både skader på din egen bil og skader som du forårsager på andres biler.

Når du tegner en almindelig ansvars- og kaskoforsikring hos Købstædernes Forsikring, giver vi dig mulighed for at vælge flere dækninger til, som giver dig en endnu større tryghed.

Dine fordele igennem Købstædernes Forsikring:

• Bilforsikringen stiger ikke automatisk efter en skade. Tværtimod falder den, når der er gået to skadefri år, indtil du står på det prisbilligste præmietrin.
• Du kan købe en udvidet bildækning, som indeholder en friskadedækning, hvor du ikke eller betaler mindre selvrisiko ved visse skader.
• Du kan benytte et af vores fordels-værksteder.

Vores leasingkoncept bygger på det helt enkle princip:
“Kør så godt, som muligt – og så billigt, som muligt”